Opsteker van Beautycol voor restauranthouders

Twello- Eigenaresse Nicole Engelhard van schoon Beautycol, schenkt de restauranthouders van Twello een cadeaubon voor een heerlijk ontspannen moment in deze heftige en zware tijd voor deze ondernemers.

Ze weet als geen ander hoe zwaar de periode is om verplicht je diensten te moeten laten vallen, de winkel te moeten sluiten en op zoek te moeten gaan naar opties om je zaak draaiende te houden. Om personeelskosten en andere vaste lasten te kunnen betalen moeten nu alle zeilen worden bijgezet. De stress die het oplevert en het werken onder hoge druk om er toch voor te zorgen dat we met z’n allen het hoofd boven water te kunnen houden, gun je niemand. En aangezien wij het op dit moment helaas ook merken in onze agenda, staan we er voor open om de ondernemers in Twello een moment van rust te gunnen in de salon. Ontspannen doet ieder mens goed, in welke situatie dan ook. Het voelt nu als een verplichting om een klein beetje bij te kunnen dragen in deze zware periode voor iedereen.

Wij hopen dan ook dat de ondernemers snel op onze verwarmde behandelstoelen plaats willen nemen voor een gezichtsbehandeling, massage of pedicure behandeling van een uur. En uiteraard geheel kosteloos!

Nicole: ‘’Ik ben van mening, dat we moeten oproepen om de St. Nicolaascadeaus en kerstgeschenken dit jaar in ons eigen dorp te kopen. Op die manier gaan we er met z’n allen zeker doorheen komen.’’

woensdag 21 oktober

Deel dit bericht