Ouderenvereniging Twello/Terwolde: ‘Omzien naar elkaar’

Terwolde/Twello- Ouderenvereniging Twello/Terwolde stelt zich ten doel om met maandelijkse bijeenkomsten mensen met elkaar in contact te brengen. Naast gezelligheid, een belangrijk onderdeel, zijn er ook andere activiteiten. De vereniging zet zich ervoor in dat senioren actief mee blijven doen in de samenleving, bevordert de onderlinge sociale contacten en levert een positieve bijdrage aan de zelfredzaamheid van ouderen. Met grote regelmaat worden er lezingen gehouden over (actuele) onderwerpen door veelal ter zake kundige sprekers.

De ouderenvereniging Twello Terwolde is een algemene vereniging zonder politieke- of geloofsachtergrond. Er worden in het algemeen 10 bijeenkomsten per jaar georganiseerd die voor een ieder open staan. Niet leden zijn van harte welkom om kennis te komen maken. De bijeenkomsten worden afwisselend georganiseerd bij Korderijnk in Twello of bij Kriebelz in Terwolde.

De contributie bedraagt € 25,00 per jaar en € 20,00 voor de tweede persoon op hetzelfde adres. Lid zijn van de vereniging brengt een aantal voordelen met zich mee: zo is er b.v. korting op de premie bij Salland Verzekering, informatie over rijbewijskeuring, hulp bij belastingaangifte enz. Voor de komende maanden staan er weer een aantal interessante bijeenkomsten gepland.

Voor de bijeenkomst van zaterdag 13 januari a.s. is dhr. Jan Terlouw, plaatsgenoot, eminent geleerde, kernfysicus, politicus, schrijver, vooral verteller uitgenodigd. Op 10 februari: Jaarvergadering + Bingo. (Korderijnk.) 10 maart: Orgelbouwers Huug en John van Eyk. (Kriebelz). 14 april: Voorlichting dementie. (Korderijnk). 12 mei: Brunch. (Korderijnk). De bijeenkomsten beginnen om 14.00 uur.

Wilt u eens een zaterdagmiddag meemaken dan verstrekken Sietse Heidsma tel. 275058 of Bertus Bauer tel. 272152 u gaarne alle benodigde inlichtingen over de ouderenvereniniging.

woensdag 3 januari

Deel dit bericht