Paddenstoelenexcursie IVN

EERBEEK- Nu de dagen korter worden en de bladeren aan bomen en struiken beginnen te verkleuren, weten we dat de herfst zijn intrede heeft gedaan. Dat is ook het jaargetijde waarin overal paddenstoelen te voorschijn komen. Ook al zijn ze het hele jaar door in de natuur te zien, in de herfst zijn ze meestal in grotere aantallen, in uiteenlopende vormen en de mooiste kleuren te bewonderen.

Deze, wat mysterieuze organismen in de natuur, staan centraal in de komende natuurexcursie van IVN-afdeling Eerbeek en omstreken. Die excursie wordt gehouden op zondag 8 oktober in het Webersbos bij het Huis te Eerbeek en begint om 14.00 uur. Vertrekplaats is café De Korenmolen aan de Kanaalweg in Eerbeek. De excursie duurt ongeveer twee uur.

Deze paddenstoelenexcursie is bestemd voor jong en oud. Iedereen kan geheel gratis aan deze excursie deelnemen. Ook kinderen zijn van harte welkom. Wie wil, kan na afloop, geheel vrijblijvend, zijn waardering tot uitdrukking brengen door een financiële bijdrage te geven voor het IVN-werk.

Voor meer informatie kan men bellen met de eerste gids, Sandra Omlo, telefoon 0313 416747. Zie ook www.ivn-eerbeek.nl onder meer voor de vertrekplaats.

woensdag 4 oktober

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws