Parkinson cafe Deventer

DEVENTER.- Zorggroep Solis, locatie Topzorg- en Revalidatiecentrum PW Janssen, Hermelijn 2, 7423 EJ Deventer-Colmschate Parkinson Café Deventer is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met Parkinson(ismen), hun partners, familieleden, mantelzorgers en belangstellenden. Iedereen is welkom. In een ontspannen sfeer worden er diverse onderwerpen besproken of wordt er een (re)creatief programma aangeboden. Naast het uitwisselen van informatie en ervaringen kunt u in het Parkinson Café ook contact leggen met lotgenoten. Graag nodigen wij u uit voor de bijeenkomst van Parkinson Café Deventer op

woensdag 13 november 2019

Hermien Oudenampsen, hoofd dagbehandeling bij het PW Janssen in Deventer-Colmschate samen met

Annie Jager-van Asselt, senior begeleider en Marloes Roetert-Steenbruggen, senior begeleider individueel bij de dagbesteding van Interakt Contour in Raalte.

Deze dames gaan ons informatie geven over dagbehandeling en dagbesteding en gaan ons laten zien en horen wat er op de dagbesteding gemaakt kan worden.

In de maand december zal er geen bijeenkomst zijn in Deventer en vanaf 1-1-2020 worden de bijeenkomsten op een andere locatie gehouden.

Tijdstip: 14.30 uur tot 16.30 uur met inloop vanaf 14.00 uur.

Meer informatie: Annie Overmars-Groen, coördinator.

Telefoon 06-10863396 en e-mail info@parkinsoncafedeventer.nl

woensdag 6 november

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws