Pauline Meijer-Roskam is 25 jaar werkzaam in de huisartsenpraktijk in Twello

Op 19 december 1992 is Pauline begonnen als doktersassistente in de praktijk van dr. Cees Engel. Toen Cees Engel met pensioen ging op 1 juli 1997 bleef Pauline in de praktijk werken bij zijn opvolgers, de huisartsen Sandra Scholte-Talsma en Arnold Scholte.

Aanvankelijk werkte ze vijf dagen in de week van 08:00-18:00 uur in de oude praktijk aan de Dorpsstraat 4. Vanaf 1999 aan de Binnenweg 5 en vanaf november 2008 in het Medisch Centrum aan het Raccordement. Veel patiënten kennen haar al jarenlang als een vertrouwd gezicht en met name vertrouwde stem aan de telefoon: belangstellend, altijd zeer goed op de hoogte en zeer vakkundig.

Ze is ook een heel prettige collega om mee samen te werken: adequaat, met veel humor en altijd enthousiast. Wij als huisartsen kunnen onze praktijk niet voorstellen zonder Pauline. Ze weet eigenlijk alles in de praktijk. Ze heeft haar eigen spreekuren en neemt ons steeds meer (administratief) werk uit handen.

Recent heeft ze ook een opleiding afgerond tot praktijkmanager en daar heeft de praktijk al heel veel plezier van! In al die jaren deel je veel lief en leed met elkaar. Zowel leuke voorvallen in de praktijk, maar ook vele moeilijke momenten kun je met elkaar delen als je elkaar zo goed kent en al zo lang heel prettig met elkaar samenwerkt.

Pauline is een top-assistente die hopelijk nog veel jaren bij ons in Twello blijft werken.

Wij willen haar namens iedereen hier in het Medisch Centrum van harte gelukwensen met dit jubileum!

woensdag 3 januari

Deel dit bericht