Piloot en Vliegtuig Airfair 2023

Teuge- Luchtvaartmagazine Piloot en Vliegtuig organiseert in In samenwerking met Air-Side B.V op zaterdag 9 september 2023 van 10.00 tot 17.00 op Teuge International Airport voor de vijfde keer op rij een General Aviation Airfair Bezoekers kunnen op de komende airfair kennisnemen van door ruim veertig standhouders aangeboden luchtvaartproducten in de meest brede zin van het woord.

Aanwezig zijn in ieder geval ook vliegtuigdealers die de merken Aeroprakt (A-22, A32), BRM Aero (Bristell B23), Clamham Aviation (Clamham MK-II), Cirrus Aircraft, Diamond Aircraft, Groppa Aviazione (Trail), Jetson Aero (Jetson One eVTOL), JMB Aviation (VL3 Evolution), Porto Avation (Risen), Shark Aero (Shark) en Sling Aircraft (Sling TSi en Sling HighWing) met nieuwe vliegtuigen vertegenwoordigen.

Ook aanwezig zijn een zevental fixed wing en helikopter APPROVED TRAINING ORGANISATIONS (professionele Vliegopleidingen-ATO’s) en een tweetal DECLARED TRAINING ORGANISATIONS (opleiders voor privé brevetten-DTO) evenals onderwijsinstellingen als het Vista College en InHolland die middelbaar en hoger luchtvaartonderwijs aanbieden.

Daarnaast zal aandacht worden besteed aan ontwikkelingen op het gebied van alternatieve aandrijving waaronder elektrisch vliegen en zullen zowel belangenbehartigers als bedrijven op het gebied van onderhoud, navigatie en vliegsimulatie aanwezig zijn.

Tevens is iedereen welkom die nieuwe of tweedehands vliegtuigen en/of onderdelen in de aanbieding heeft. Het AirFair terrein grenst aan de taxibaan van de luchthaven zodat desgewenst ook proefvluchten met potentiële kopers kunnen worden gemaakt.

Tijdens AirFair vindt tevens een internationale fly-in plaats op Teuge International Airport (EHTE) waarbij door de N.V Luchthaven Teuge een gereduceerd landingsgeld tarief zal worden gehanteerd.

Datum: zaterdag 9 september 2023

Openingstijden 10.00-17.00

Toegang: gratis

woensdag 6 september 2023

Deel dit bericht