Positieve reacties bij heropening Waardige Waard

Twello- Margreet Rupert kwam vrijdagmiddag handen te kort om alle felicitaties, gelukwensen en positieve opmerkingen in ontvangst te kunnen nemen voor 'haar' vernieuwde Waardige Waard.

In betrekkelijk korte tijd is de welbekende horecazaak in het centrum van Twello gerenoveerd, opnieuw ingedeeld en ingericht. Margreet: “Het is meer dan prachtig geworden, het enige dat nog (kan) herinneren van hoe het was is de vloer, verder is alles onderhanden genomen.’’

Zo is er achter in de zaak een grote open keuken geplaatst, de oude halfronde bar is vervangen voor een kleiner en slimmer ingedeelde bar met werkstation. Met de doordachte herindeling zijn er meer zitplekken gerealiseerd en oogt het geheel door een juist kleurgebruik veel lichter.

De Waardige Waard is een eigentijdse en frisse zaak geworden die zich naast lunch en diner met name gaat richten op de momenten daar tussen, zoals koffie drinken en borrelen. Ook de buitenkant is niet vergeten, een nieuwe verfbeurt en een nieuw logo sieren de gevel. De vernieuwde horeca gelegenheid is klaar voor de toekomst.

woensdag 6 december

Deel dit bericht