Prachtige opbrengst Zomerkriebelsfair Twello Wonen.

Twello- Op zaterdag 22 juni werd voor de vierde maal de Zomerkriebelsfair georganiseerd door locatie Twello wonen van Zorggroep Apeldoorn (v/h Casa Bonita locatie Twello) Deze vrolijke braderie is ontstaat op initiatief van locatiemanager Antoinette Molder-Pol die met ziel en zaligheid dit evenement heeft opgezet vanaf de eerste editie.

Met medewerking van veel sponsoren en de inzet van alle verzorgenden en vrijwilligers is dit een inmiddels gekoesterd evenement met als doel geld in te zamelen dat volledig ten goede komt aan activiteiten en uitstapjes voor de bewoners van deze locatie.

Ook deze zaterdag was er een springkussen van de firma Bonhof waarop de jongsten zich konden uitleven, was er live muziek van Duo Dolfijn en diverse kramen met zomerse artikelen en al dan niet zelf gemaakte snuisterijen. Het krentenbroodpakket (raad het gewicht) is gewonnen door Petra Nieuwenhuis die maar liefst 14 gram van het daadwerkelijke gewicht afweek. Een bloemen- en plantenkraam gevuld door PuuR, mooie leren tasjes door Lady Dian, Echtpaar Mensink met de vogelhuisjes, Suus&Zo cadeau-artikelen, de Barnte dagebesteding, Ria’s Bloemenhoek Sieraden en Woondecoratie, Maaike Streppel Decoratie, TanteTis kinderkleding, Anja Veldhoen Kaarten en Renate Buitenhuis cadeau-artikelen van servetten.

De bezoekers konden ook een mooie portretfoto laten maken door Mirjams Gallery Feline en er waren notitieboekjes te koop met een omslag van door bewoners gemaakte schilderijtjes in de schilderclub die wekelijks gehouden wordt en waar prachtige pareltjes uit voortkomen.

Ontroerend mooi ook om te zien dat een aantal jonge meiden -waaronder ook beide dochters van Antoinette- een eigen knutselkraam hadden met zelfgemaakte sieraden en andere accessoires die zij verkochten, liefde voor de zorg kan ook al op heel jonge leeftijd.

De bewoners werden rondgeleid en begeleid door medewerkers, vrijwilligers of familie.

Er waren drankjes, lekkere hapjes en broodjes, maar vooral was er veel aandacht en liefde voor de mensen voor wie dit evenement uiteindelijk georganiseerd wordt.

Een extra verrassing was de cheque die aangeboden werd namens wandelclub Fun & Charity uit Wilp-Achterhoek. Elke keer wanneer de leden hiervan wandelen leggen zij een klein bedrag in, en deze pot wordt na elk seizoen besteed aan een goed doel. Deze keer was gekozen voor de Zomerkriebelsfair die daarmee een cheque kreeg aangeboden van € 115,—.

De fair heeft totaal bijna duizend euro opgehaald!

Een mooi resultaat, maar de allermooiste beloning op deze dag waren de stralende gezichten van de bewoners die genoten van dit gezellige evenement.

Dank aan alle sponsoren en bezoekers, en op naar het eerste lustrum!

woensdag 26 juni

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws