Projectkoor Eefde organiseert Scratchdag met het Gloria van Vivaldi!

Op zaterdag 28 september 2019 organiseert Projectkoor Eefde een scratchdag. Hou je van zingen in een koor, maar heb je geen tijd of zin om elke week te repeteren? Dan is dit de gelegenheid voor je!

De bedoeling van een scratchdag is dat er op één dag zowel gerepeteerd als uitgevoerd wordt.

Er is gekozen voor het Gloria RV 589 van Antonio Vivaldi, waarbij naast koordelen ook enkele solodelen zijn te horen. Orgel en hobo zorgen voor muzikale ondersteuning. Het geheel staat die dag onder leiding van Miriam Westgeest, de vaste dirigent van het projectkoor.

De partituur en luisterbestanden worden begin september ter beschikking gesteld, zodat iedereen thuis al wat kan oefenen. Koorervaring is niet nodig.

De koorrepetitie zal ‘s zaterdags om 9.30 uur beginnen en het afsluitende concert is om 17.00 uur. Natuurlijk zijn dan alle familieleden, vrienden en buren welkom om het concert te komen beluisteren. Lijkt het je leuk om deel te nemen aan dit gelegenheidskoor?

Aanmelden kan via scratch.2019@projectkooreefde.nl, liefst voor 15 augustus. Vermeld daarbij je naam, adres en woonplaats en je stemsoort. De kosten voor die dag zijn € 45,00 inclusief partituur en lunch. Graag overmaken op NL58 RBRB 0941 6288 17. Vermeld daarbij ook je naam en woonplaats en de mededeling SCRATCH 2019. De inschrijving is definitief zodra het bedrag is ontvangen. Kijk voor meer informatie over het koor op de website www.projectkooreefde.nl

woensdag 31 juli

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws