QTP voor sfeervolle vloeren en wanden

Twello- Sinds vorige week is er een nieuw bedrijf gevestigd aan de Oude Rijksstraatweg in Twello. De moderne en sfeervolle showroom van QTP biedt alle mogelijkheden op vloer en wand gebied.

Ondernemer Bob Wolters heeft voor de Latijnse naam Qualis Tantum Products (vert. alleen kwaliteits producten) gekozen omdat hij wil benadrukken dat het bedrijf borg staat voor kwaliteit in zowel levering als in uitvoering va de werkzaamheden.

Particulieren en bedrijven kunnen bij QTP terecht voor alle mogelijk denkbare vloeren. De range in laminaat, pvc, parket, tapijt en gietvloeren is enorm. Ruim 500 verschillende soorten staan ter beschikking voor de klant. Dat het soms moeilijk is om een goede keuze te maken begrijpt Bob maar al te goed. Daarom gaat hij graag met u om de tafel zitten om tot een gedegen keuze te komen bij het interieur advies. Wolters: “Wij zijn echt gericht op service, mensen blij maken dat is ons doel.”

Houten vloeren zijn er in ruime sortering qua bruikbaarheid. De ene vloer kan wel op vloerverwarming worden gelegd en een andere niet. Ook bij toepassing in een appartementencomplex zijn sommige soorten minder geschikt vanwege onderburen. Daarom is het verstandig te overleggen met een vakman.

QTP levert niet alleen alles voor een mooie vloer, hier kunt u ook terecht voor wand bekleding met Design stukadoorswerk. Bij dit nieuwe fenomeen is vrijwel alles mogelijk om de wanden van uw woning om te toveren tot een smaakvol geheel.

QTP is geopend van woensdag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Oude Rijksstraatweg 59, Twello

info@qtproducts.nl

0611404433.

woensdag 17 november 2021

Deel dit bericht