Riddles On The Road

Regio- Zondag 28 juni staat Riddles On The Road gepland. Het is een activiteit voor het hele gezin; u gaat er samen met uw partner of gezin op uit in uw eigen auto. Met een routeboek op schoot navigeert u (ervaring geen vereiste) over de mooiste wegen en laat u zich verrassen door de prachtige route. Onderweg dient u allerlei vragen te beantwoorden en raadsels op te lossen.

Voor eventuele kids zijn er extra Kids On The Road puzzels. Ergens midden op de route komt u een controlepost tegen met een drive tru waar wat te drinken en een lekkernij voor u klaarstaat.

Het koppel of gezin met de meeste punten wint een prachtige mand met streekproducten. De winnaar wordt op maandag 29 juni rond 20.00 uur bekend gemaakt op de Facebook pagina van Buitenhuis Groepsuitjes én krijgt persoonlijk bericht. Aanmelden kan tot 26 juni via de website www.buitenhuisgroepsuitjes.nl

De kosten zijn € 40 per auto met 2 deelnemers. Extra deelnemers/inzittenden betalen € 7,50 per persoon. Er wordt om de 5 minuten gestart vanaf Buitenhuis Groepsuitjes aan de Veenhuizerweg 138 in Apeldoorn. Er is een grote gratis parkeerplaats.

woensdag 17 juni

Deel dit bericht