Rockband Mama`s Mojo speelt bij Pampus

Posterenk- Op zondagmiddag 24 maart is het Pampus Pop Podium voor de Rock en Popband Mama’s Mojo. Dit is een coverband die alles net dat beetje anders doet. Nummers die je even vergeten was maar toch heel goed kent. Juist deze nummers worden gebracht door de vijf ervaren muzikanten, en daarbij worden ook de klassiekers niet vergeten.

Mama`s Mojo speelt nummers van toen en nu, een verassende mix, uit de jaren 80 en 90 en zeker ook vanaf 2000 tot recent. Hierbij moet men denken aan onder meer: Simple Minds, U2, Pink, Herman Brood en Golden Earring. De band bestaat uit vijf ervaren muzikanten met leadzangeres Ciska Bruil, gitaristen Jan-Willem Huiskamp en Michel Zevenhuizen, bassist Erik van de Ven en Rob Braam op drums. Mama`s Mojo komt uit Deventer en maakte in 2016 een start. De leden van de band hebben allen in verschillende voorgaande coverbands gespeeld. Samen delen zij de passie voor de muziek die ze maken.

Het Pampus Pop Podium ging in 2017 van start en biedt hobby muzikanten de mogelijkheid voor publiek op te treden. Wie dit gratis optreden wil bijwonen is zondagmiddag 24 maart vanaf 15.00 uur welkom. Voor bands die ook gebruik willen maken van het Pampus Pop Podium kunnen contact opnemen met Frans Pol: f.g.m.pol@saxion.nl

woensdag 13 maart

Deel dit bericht