Samen eten in Klarenbeek

Klarenbeek- Op woensdagochtend 21 februari wordt er in Klarenbeek een ’12 uurtje’ georganiseerd, een lunch waar iedereen, die van lekker eten en gezelligheid houdt, aan deel kan nemen. De lunch sluit aan op de wekelijkse inloopochtend, die iedere woensdag van 10.00 tot 12.00 uur in het MFC wordt gehouden.

De lunch, die deze ochtend zo rond kwart voor 12.00 uur begint, wordt verzorgd door de horecabeheerders van De Brug en vrijwilligers van de Klarenbeekse hulpdienst Helpende Handen die zich weer geheel belangeloos beschikbaar hebben gesteld.

Bent u iemand of kent u iemand die het leuk vindt om samen te eten, laat het dan weten. De kosten bedragen slechts € 6,- p.p. Aanmelden kan (graag voor 16 februari 2018) via inloop@mfcklarenbeek.nl of via 06-12260021.

Wandelen

Deze ochtend wordt er ook, net zoals iedere 1e en 3e woensdag van de maand, weer gewandeld vanaf het MFC. Om 09.30 uur vertrekt men voor een wandeling van ongeveer 8 kilometer. Na afloop is het dus mogelijk om bij de lunch aan te sluiten.

Vervoer

Wie niet in de gelegenheid is om met eigen vervoer naar het MFC te komen, kan door een van de vrijwilligers van Helpende Handen worden opgehaald en thuis gebracht. Bel daarvoor - graag een paar dagen van tevoren – naar 06-12260021, mailen kan ook: hhklarenbeek@hotmail.com.

woensdag 7 februari

Deel dit bericht