Samen lunchen bij MFC in Klarenbeek

Klarenbeek- Op woensdag 21 juni wordt er in Klarenbeek weer een ’12 uurtje’ georganiseerd, een lunch waar iedereen, die van lekker eten en gezelligheid houdt, aan deel kan nemen. De lunch sluit aan op de wekelijkse inloopochtend, die iedere woensdag van 10.00 tot 12.00 uur in het MFC wordt gehouden.

Tijdens de inloopochtend is het mogelijk om boeken te lenen bij het uitleenpunt van de bibliotheek, informatie te krijgen over het gebruik van een tablet of e-reader, de krant te lezen aan de leestafel, gewoon lekker een praatje te maken of u kunt een spelletje doen. Op woensdagochtend 21 juni zijn vanaf 10.15 uur ook de peuters van Peuteropvang Klarenbeek aanwezig om samen spelletjes te doen met u!

De lunch, die deze ochtend om half 12 begint, wordt verzorgd door de horecabeheerders van De Brug en vrijwilligers van de Klarenbeekse hulpdienst Helpende Handen die zich weer geheel belangeloos beschikbaar hebben gesteld.
Bent u iemand of kent u iemand die het leuk vindt om samen te eten, laat het dan weten. De kosten bedragen slechts € 6,- p.p. Aanmelden kan (graag voor 19 juni) via dorpscontactpersoon@klarenbeeksbelang.nl of via 06-12260021.

Wandelen
Deze ochtend wordt er ook, net zoals iedere 1e en 3e woensdag van de maand, weer gewandeld vanaf het MFC. Om 09.30 uur vertrekt men voor een wandeling van ongeveer 8 kilometer. Na afloop is het dus mogelijk om bij de lunch aan te sluiten.

Vervoer
Wie niet in de gelegenheid is om met eigen vervoer naar het MFC te komen, kan door een van de vrijwilligers van Helpende Handen worden opgehaald en thuis gebracht. Bel daarvoor - graag een paar dagen van tevoren – naar 06-12260021, mailen kan ook: hhklarenbeek@hotmail.com

woensdag 14 juni

Deel dit bericht