Scouting Gelre Groep Twello actief met NL doet

Twello- Wat zijn er een klussen geklaard bij scouting Gelre Groep Twello. Wat waren er veel vrijwilligers actief. Wat een enthousiasme. En vooral ook: wat een gezelligheid.

NL doet coronaproofLandelijk is NL doet in verband met corona verplaatst van maart naar 28 & 29 mei. En ook scouting Gelre Groep deed weer mee. Er zijn veel klussen geklaard aan en om het clubhuis, allemaal buitenklussen. Veilig op 1,5 afstand.

Scouting is een afwisselende en uitdagende vrijetijdsbesteding voor kinderen vanaf 7 jaar. En het is zo mooi dat de oudere leden zich enorm inspannen om het prachtige clubhuis schoon, goed onderhouden en veilig te houden. Want: scouting draait enkel op vrijwilligers. En wat een helpers afgelopen zaterdag, echt geweldig. En wat is er veel gedaan. Het houtwerk van het clubhuis staat weer strak in de lak, er is gewerkt aan de afwatering van clubhuis en loods. De heg is weer strak gescheerd, en de heg is echt vele vele meters lang! Het talud achter het clubhuis is gekortwiekt. En tot slot zijn de zonnepanelen gewassen. Dus laat nu die zon maar schijnen.

woensdag 2 juni 2021

Deel dit bericht