Sinterklaas voelt zich Thuis in Twello!

Twello- In deze tijd met alle maatregelen is het helaas niet mogelijk om de traditionele Sinterklaas intocht door te laten gaan in Twello. Maar om deze traditie niet stilletjes voorbij te laten gaan hebben de winkels en horecagelegenheden van het centrum van Twello een leuke actie voor jong en oud bedacht!

Spaar in totaal 30 euro aan kassabonnen van minimaal 5 verschillende winkels of horecagelegenheden. Doe de kassabonnen in een envelop, verkrijgbaar bij iedere ondernemer in het centrum, en lever de envelop in bij Oonk of Blokker.

Uit alle deelnemers worden elke week 3 winnaars getrokken, die een cadeaubon ontvangen t.w.v. 30 euro. Deze kan besteed worden bij alle deelnemende winkels en horecagelegenheden, meer informatie op www.intwello.nl.

En voor de kids: kleur je mee?
Ook aan de kinderen wordt natuurlijk gedacht. Bij deze editie van het Voorster Nieuws is een kleurplaat bijgevoegd. Ben je 12 jaar of jonger, kleur dan mee en win 1 van de 100 cadeaus. De kleurplaten kunnen worden ingeleverd bij de winkels aan de Duistervoordseweg in Twello. Bij inlevering van jouw kleurplaat ontvang je iets lekkers!

Heb je de kleurplaat niet ontvangen? Haal hem dan op bij het Voorster Nieuws aan de Stationsstraat 17 in Twello.

Alle ondernemers in het centrum van Twello wensen jou een hele fijne Sinterklaas!

woensdag 18 november

Deel dit bericht