Skynz Huidinstituut is verhuisd naar Terwolde

Terwolde- Vanaf 1 augustus is het buitengebied van Terwolde een schitterende salon rijker. Skynz Huidinstituut heeft haar deuren geopend aan de Boevenbrinkstraat 13. De landelijke sfeer en fijne bereikbaarheid maakt dat klanten zich warm welkom voelen. En dat is precies wat Lizzy Bosch, eigenaresse en huidtherapeut voor ogen heeft: heerlijk ontspannen en genieten van fijne en huidverbeterende behandelingen. Op vrijdag 15 oktober is iedereen welkom van 12.00 – 17.00 uur.

Lizzy is al 20 jaar schoonheidsspecialiste en huidtherapeute. Omdat een stralende en gezonde huid voor velen niet vanzelfsprekend is, heeft zij zich verdiept in huidtherapie. Al vele jaren beoefent ze het vak met veel passie en plezier. Het mooiste? ‘Mensen letterlijk en figuurlijk stralend de deur uit zien gaan. Het gelaat is toch het eerste waar een blik op valt. Als ik kan helpen de huid te verbeteren… Dat is toch heerlijk?’ vertelt Lizzy.

Skynz Huidinstituut was voorheen gevestigd in het pand bij Frendz. Na vijf jaar was het tijd om een deur verder te gaan. Het werd de prachtig gelegen, luxe schuur aan de Boevenbrinkstraat, waar landelijk en comfort elkaar ontmoeten.

Naast de huidverbeterende behandelingen voor het gezicht, lichaam, handen en voeten, wil de salon zich richten op de wellness ervaring. Dit is terug te zien in de look and feel van het pand, alles is in harmonie ingericht. Stijlvol en warm. Wat bij binnenkomst direct opvalt is de fijn afgewerkte voetenspa. Hier kan met twee personen gerelaxt worden, om vervolgens te genieten van een gezichts-, lichaams- of voetbehandeling. Lizzy’s droom? De wellness elementen nog verder uit te breiden.

Benieuwd naar de nieuwe salon van Skynz? Kom gezellig langs op de open dag op vrijdag 15 oktober van 12.00 tot 17.00 uur aan Boevenbrinkstraat 13 in Terwolde. De koffie staat klaar!

woensdag 13 oktober 2021

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws