S&P’84 schenkt aan beachsportcomplex van SC Klarenbeek

Klarenbeek- De bekende vereniging S&P’84 (Sint en Piet ’84) schenkt hun jaarlijkse donatie aan het nieuw aan te leggen beach-sportcomplex van SC Klarenbeek. Ieder jaar wordt een Klarenbeeks goed doel gesteund vanuit de opbrengsten van hun Sinterklaasactiviteiten.

S&P’84

S&P’84 is een Klarenbeekse vereniging, bestaande uit vrijwilligers, die al sinds 1984 sinterklaasoptredens in Klarenbeek en omgeving verzorgt. Op veel basisscholen, bedrijven en thuisadressen zijn zij jaarlijks te vinden, wat een garantie geeft voor een onvergetelijk sinterklaasfeest. De Sint en zijn Pieten zijn zelfs te boeken als een aparte toneelgroep voor diverse gelegenheden.

Beachsport Klarenbeek

Het prachtige sportcomplex van SC Klarenbeek zal in het voorjaar van 2018 uitgebreid worden met een beachsportaccommodatie, bestaande uit beachvolleybalvelden en een beachhandbalveld. Er is een enthousiaste beachcommissie in het leven geroepen vanuit de afdelingen volleybal en handbal, die zich hard maakt voor deze nieuwe ontwikkelingen. De nieuw aan te leggen beachaccommodatie zal, net zoals het bestaande sportcomplex, een multifunctioneel karakter krijgen. Dit biedt de mogelijkheid tot het beoefenen van diverse beachsporten, deelname aan trainingen en toernooien en de mogelijkheid tot het huren van de velden voor verschillende beachevenementen.

Cheque

S&P’84 overhandigde op zaterdag 2 december 2017 een cheque ter waarde van 1000 euro aan de beachcommisie van SC Klarenbeek. Het bedrag zal ten goede komen aan de aanschaf van materialen voor zowel beachvolleybal als beachhandbal. De beachcommissie bedankt S&P’84 voor deze geweldige donatie!

Voor meer informatie over S&P ’84 kunt u terecht op de website www.sintenpiet84.nl of neem een kijkje op de Facebookpagina.

woensdag 6 december

Deel dit bericht