Spaanse en Molukse cultuur in Theater Kleine Noordijk

Twello- In de maand november vinden er 2 voorstellingen plaats in theater De Kleine Noordijk. Op 14 november staat Spanje centraal en op 28 november is ter ere van het feit dat in 2021 Molukkers 70 jaar in Nederland zijn, een prachtige voorstelling met bijbehorende beelden- en foto expositie.

Monica Coronado & Manito brengen op 14 november om 15.00 uur een concertprogramma genaamd “Melodías del Corazón”. Met deze warmbloedige voorstelling wordt de luisteraar meegenomen naar een wereld vol passie, weemoed hartstocht. Op het repertoire staat zowel bestaande als zelfgeschreven Spaanstalige nummers. Bij de concerten krijgt Monica de mensen snel op het puntje van de stoel. Zij weet haar publiek te betoveren met haar charisma. Manito weet altijd met zijn virtuoze spel haar te stimuleren het onderste uit de kan te halen. Tijdens de concerten bespeelt hij ook diverse andere snaarinstrumenten, waaronder de Laud (Spaanse Luit)

70 jaar Molukkers in Nederland
In deze muzikale show neemt Coos Manuputty zangeres met Molukse wortels, u mee terug in de tijd waar haar natuurlijke passie voor zang en muziek begon. Door de tijd verbonden echoën de ritmes van toen en nu als inspiratiebron door in haar muzikale ontwikkeling. Speciaal voor deze voorstelling neemt zij u op 28 november om 13.30 uur mee naar de geschiedenis van de Molukkers en zingt zij ook Molukse liederen. Een eerbetoon en een diepe buiging naar haar ouders en alle 1e generatie Molukkers die 70 jaar geleden naar Nederland kwamen. Een muzikale reis, warm, ontroerend en vol passie.

Meer informatie en reserveren: www.sckn.nl

woensdag 10 november 2021

Deel dit bericht