Spanning en speculaas bij Scouting Voorst

VOORST.- De Hélène H. Wilkensgroep heeft twee overvolle weekends achter de rug met veel oosterse gewaden, rijke sjeiks, kamelen, droppings, digitale hints, creatieve foto-opdrachten, veel kilometers, zwevende tenten , vliegende tapijten en iets te weinig slaap. Dat is de samenvatting van de Jotihunt op 19 en 20 oktober en het weekendkamp op 25 tot 27 oktober. Bij de Jotihunt (een mega–grote Vossenjacht door heel Gelderland waaraan 67 groepen deelnamen) heeft de Voorster groep heel knap de 17e plek gehaald. Een stijgende lijn, volgende jaar Top 10?

Tijdens het weekendkamp werd er door de Welpen en Scouts opnieuw gezocht, niet naar Vossen maar naar geld, goud en toverlampen. Dit alles natuurlijk in spelvorm, origineel en tot in de puntjes voorbereid door de leiding van Scouting Voorst! Aan het eind van het kamp vlogen zeven Welpen en drie Scouts over naar de volgende groep. Voor meisjes zijn bij de Welpen weer een aantal plekken vrij. Creatieve, stoere meiden zijn welkom om een paar keer mee te draaien. Stuur wel even een mailtje!

Omdat het gevonden geld en goud naar een Oude Wijze Oosterse man ging zal de Voorster groep toch een andere inkomstenbron moeten zoeken:

De jaarlijkse speculaasactie van de Hélène H. Wilkensgroep staat gepland op vrijdagavond 8 en zaterdagmorgen 9 november. Alle Welpen, Scouts , Explorers en Stamleden trekken erop uit om speculaas te verkopen in Voorst en de omliggende dorpen. Samen met een heleboel hulpvaardige ouders en leiding kunt u de kleine en grote verkopers aan uw deur verwachten. Koopt u ook dit jaar weer? Eén pak kost € 2,60 en twee pakken € 5. Vooraf bestellen kan ook natuurlijk via info@scoutingvoorst.nl of 06 41688664.

woensdag 30 oktober

Deel dit bericht