Sporten voor het goede doel

Twello- Curves Twello, zet zich de maand november in om aandacht te vragen voor de Sinterklaasbank. Een prachtige stichting die ervoor zorgt dat kinderen uit kansarme gezinnen niet door de Sint worden overgeslagen.

De Curves clubs staan erom bekend zich niet alleen in te zetten voor vrouwen, maar ook voor de gehele gemeenschap. Bij Curves sporten vrouwen die profiteren van het 30 minuten concept. Een half uur sporten is gemakkelijk in te planning. Er sporten dan ook veel moeders bij ons die de Sinterklaasbank logischerwijs een warm hart toedragen. Geen moeder moet eraan denken dat je je kind moet proberen uit te leggen dat Sinterklaas dit jaar niet bij jou kan langskomen. Dat valt niet uit te leggen. Door te sporten zetten vrouwen zich actief in; voor het goede doel en voor hun eigen lichaam en gezondheid.

De Sinterklaasbank is alle Curves ondernemers uit het land zeer dankbaar voor hun inzet. Dit jaar zorgt de Sinterklaasbank ervoor dat 5000 kinderen uit gezinnen die het financieel moeilijk hebben, een mooi sinterklaascadeau krijgen. En niet zomaar een cadeau; een cadeau dat de kinderen zelf uit mogen kiezen door middel van een cadeaubon van een grote speelgoedketen.

Bij Curves Twello en bij restaurant de Hamer in Twello staat een mini sinterklaasbankspaarpot om een donatie in te doen. Daarnaast wordt aantal extra activiteiten georganiseerd bij Curves zoals challenges, massages, diverse proeverijen en een Bingo. Om extra geld in te zamelen. Help jij mee ?

woensdag 7 november

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws