SV Twello begint het jaar goed

TWELLO- 5 januari was voor SV Twello het moment om elkaar een goed en sportief 2020 toe te wensen. In zijn (laatste?) nieuwjaarsspeech blikte voorzitter Fred Meeuwsse kort terug op het afgelopen jaar. Financieel gezien is SV Twello er over het algemeen goed uitgesprongen, de Go Ahead Eagles zijn aan de Zuiderlaan neergestreken en de afdelingen hebben elk op hun eigen wijze een goed jaar beleefd. Er is veel meer goed gegaan dan fout en dat is iets waar we aan vast moeten houden. Samen zijn we sterk en dat geldt voor alle geledingen binnen de club, aldus dhr. Meeuwsse.

Voorafgaand aan de woorden van de voorzitter werd een groot aantal jubilarissen gehuldigd. Koploper in het aantal jaren lidmaatschap was Ben Hietbrink met liefst 70 jaren. Ben is al jaren belangrijk in het onderhouden van de velden en reclameborden en hoopt dat nog een hele tijd vol te houden. Ook Fré Leurink en Ben Hermsen (helaas afwezig) zijn met hun 60 jaren al een respectabel aantal jaren lid. Verder werd nog een groot aantal leden vanwege hun 50, 40, 25 en 15 jaren lidmaatschap van SV Twello in het zonnetje en de bloemen gezet. En natuurlijk ontbrak de toepasselijke speld niet.

Burgemeester Jos Penninx gaf ook acte de présence. In zijn speech benadrukte hij de duurzame vernieuwing van de kernen. Hij zag daarin een belangrijke rol voor het mooiste sportcomplex van de gemeente Voorst. SV Twello zal deze handschoen graag oppakken.

Daarna was het tijd voor een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje. SV Twello is het jaar positief begonnen en zal dat het komende jaar graag willen doorzetten, te beginnen met de Voorster Dansdagen op 18 en 19 april!

woensdag 15 januari

Deel dit bericht