TEUGE RUNS4LIFE

TEUGE- Zondag was de vijfde “jubileum” editie van TeugeRuns4Life en wat een fantastische dag was het weer met zoveel enthousiaste wandelaars, lopers en publiek. Dit jaar was het goede doel Stichting Hartekind. Algemeen Belang Teuge & De Slaapfabriek hadden in samenwerking met AV’34, het hele parcours uitgezet en alles tot in de puntjes geregeld. Tijdens deze run, die jaarlijks wordt gehouden, zamelen we elk jaar geld in voor een goed doel (lokaal of landelijk).

Om 08:00uur was de organisatie ter plaatse. Nadat er heerlijk een kopje samen werd gedronken, werd het tijd om de dranghekken te gaan plaatsen, de banners werden neergezet en de geluidsinstallatie en startklok getest! Langzaamaan druppelden bij Take off de eerste wandelaars binnen om zich nog ter plekke in te schrijven voor de wandelroute van plusminus 7km.

Om 10:00 uur was de start van de wandelaars. Nadat het startschot werd gelost door Burgemeester Penninx samen met de kinderen die de kleurwedstrijd op school hadden gewonnen vertrokken er zo’n 55 wandelaars (inclusief Burgemeester Penninx).

Om 11.00 uur was het tijd voor de kinderen, o.a. uit Teuge en omstreken, om de 500m en iets later de 1km te trotseren allen voor het goede doel. Aangemoedigd door vele toeschouwers brachten zij samen geld binnen voor Stichting Hartekind. Na afloop van de 2 kortere afstanden werden de winnaars gehuldigd en beloond met gesponsorde prijzen van bedrijven uit de regio. Om 11:45 uur ging de 10km van start, iets later gevolgd door de hardlopers van de 5km. Met veel plezier en het goede doel in gedachten, slaagden bijna 300 hardlopers & wandelaars erin hun afstand te volbrengen.

Nadat de laatste loper binnen was, de winnaars van deze afstanden waren gehuldigd en iedereen zich tegoed deed aan diverse lekkernijen, kon de eindstand worden opgemaakt: het resultaat €1600,00 voor het goede doel! De volgende TeugeRuns4Life staat alweer gepland: 3 januari 2021

Alle uitslagen staan vermeld op www.uitslagen.nl

woensdag 8 januari

Deel dit bericht