Trekkertrek in Klarenbeek

Klarenbeek- In 2018 organiseert stichting trekkertrek Klarenbeek weer een nieuwe slep. Dit jaar is de slep op een andere datum als u van ons gewend bent en wel op Zaterdag 30 juni.

Trekkertrek in Klarenbeek is een sport die beoefent wordt door landbouwtractoren. Die door middel van een sleepwagen over een groot mogelijke afstand rijden. Daarmee wordt dan bepaalt welke tractor het sterkste is. Om het leuk te houden voor de deelnemers worden ze ingedeeld in verschillende klasses .

De baan is 100 meter lang maar het is niet makkelijk om die 100 meter te halen, want de sleep wagen wordt bij elke meter zwaarder gemaakt.

Degene die dan het verst komt heeft dan gewonnen in zijn of haar klasse.

Inschrijven kan op www.trekkertrekklarenbeek.nl. De inschrijving is begonnen op april en men kan zich nog inschrijven tot en met juni. Vol is vol.

De baan gaat op zaterdag juni open om uur en de start van de wedstrijd is om 12.00 uur.

Voor iedereen is er wel wat te doen. Er is genoeg te eten en te drinken, er is muziek in de tent en voor de kleinste bezoekers is er weer een springkussen aanwezig. Door glazen en te verzamelen kunnen de kinderen ook nog een zakcentje bij verdienen .

woensdag 4 april

Deel dit bericht