TUI TWELLO IS VERHUISD NAAR DEVENTER COLMSCHATE

Twello- Vanaf 6 november heeft Deventer Colmschate er een reisbureau bij. TUI Twello is verhuisd naar Deventer Colmschate. TUI heeft de deuren geopend van het pand aan de Flora 7. De laatste weken is er hard gewerkt om dit voormalige pand van D-Reizen klaar te maken voor de opening. Het TUI-logo, de welbekende TUI smile, hangt aan de gevel en lacht je toe. Een enthousiast team van ervaren reisprofessionals staat klaar om klanten te adviseren en te helpen bij het samenstellen en boeken van de mooiste reizen. Er is een ruime keuze uit het eigen aanbod van TUI maar ook reizen van andere aanbieders zijn bij TUI Deventer Colmschate te boeken.

Persoonlijk contact

Retail Regio Manager TUI Diana ten Lohuis zegt: ‘We merken dat zeker in deze tijd onze klanten veel waarde hechten aan persoonlijk contact en advies. Loop gerust een keer binnen in onze inspirerende winkel in Deventer Colmschate. De koffie staat klaar! Ook in Apeldoorn, Deventer Centrum, Eerbeek en Zutphen staan onze TUI teams voor je klaar.’

Check-in en maak kans op prijzen

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 november organiseren wij een feestelijk openingsweekend voor onze klanten. Droom je al van je volgende vakantie? Kom deze twee dagen naar de incheckbalie in onze nieuwe winkel en ontvang hier je eigen boardingpas. Dan maak je kans op één van de vele reischeques of de hoofdprijs: een 5-daagse Rijn Riviercruise voor 2 personen op basis van volpension.

Contactgegevens en openingstijden TUI Deventer Colmschate

Iedereen is tijdens openingstijden van harte welkom. Een afspraak maken is niet nodig, maar kan uiteraard wel. Liever digitaal contact? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek via videobellen.

TUI Deventer Colmschate

Flora 7, 7422 LN, Deventer

0570-752170

deventercolmschate@tui.nl

Maandag 13-18 uur, dinsdag t/m donderdag 9-18 uur, vrijdag 9-19 uur en zaterdag 9-17 uur

woensdag 17 november 2021

Deel dit bericht