Twellose Prisca (30) finalist Mrs Netherlands Universe

Twello- In januari werd Prisca verkozen als finaliste van Mrs Netherlands Universe. Dit is een schoonheidsverkiezing voor vrouwen van 25 jaar en ouder (of 18+ en getrouwd en/of moeder). Een half jaar kreeg zij samen met de medefinalisten trainingen om een ware beautyqueen te worden. Zondag 6 juni was het zover, de finale van Mrs Netherlands Universe.

“Het opgeven voor deze verkiezing was in eerste instantie een impulsieve actie. Ik kwam op de website terecht, zag mooie vrouwen in mooie jurken en klikte op de knop om mij aan te melden. Ik heb zelf drie dochters en als er iets is wat ik hen mee wil geven, is dat schoonheid van binnenuit komt. Je hoeft niet het perfecte lijf te hebben om mooi te zijn. Door mij op te geven wil ik dit statement benadrukken richting mijn dochters en andere meiden die zouden gaan kijken” aldus Prisca. Na een korte selectie periode stond Prisca in de finale van de verkiezing.

Niet gewonnen

Tijdens de finale heeft Prisca (helaas) geen titel gewonnen. Prisca: “Wel heb ik genoten van het traject, de catwalk en de medefinalisten. Ik had een grote achterban die mee hebben gekeken met de livestream en dat maakte de dag extra bijzonder. Ik ben trots dat ik dit gedaan en gedurfd heb.”

woensdag 23 juni 2021

Deel dit bericht