Uitnodiging aan alle Voorstenaren voor Vogelshow VVTO

Twello- De vogelvereniging VVTO nodigt dit weekend iedereen uit om een kijkje te komen nemen in het scouting gebouw Pigika. Dit weekend wordt hier de jaarlijkse vogelshow georganiseerd.

Dit jaar doen er meer inzenders mee van verenigingen uit de regio dan vorig jaar. En dat betekent dat er sinds 2010 slechts éénmaal meer vogels te zien waren dan nu het geval is. Dus voor elke vogelliefhebber is er voldoende te genieten. Er zijn verschillende soorten vorm en postuurkanaries, diverse tropen en veel parkieten en lories. Mocht u interesse hebben om ook vogels te gaan houden, dan kunt u dit weekend hier voldoende informatie opdoen. De show is geopend op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00, in scouting gebouw Pigika Kerklaan 3 Te Twello.

Maar pas op betreden van de show is geheel op eigen risico! Het zou immers zo maar kunnen gebeuren dat u door het vogelvirus wordt besmet en dat er dan in korte tijd een leuke kleine volière uw tuin opfleurt met daarin een aantal altijd bewegende, prachtig fluitende en kleurrijke vogeltjes. Kortom een upgrade van uw tuin. U bent dus gewaarschuwd. Betreden op eigen risico.

woensdag 1 november

Deel dit bericht