Van Dalen Installatietechniek ondersteunt jeugdafdeling Trias

TWELLO-

Tafeltennisvereniging Trias bestaat al 45 jaar en is sinds 1989 gevestigd aan de Stinzenlaan in Twello. Het gebouw had van oorsprong een dak met asbesthoudende platen. Ook de isolatie liet te wensen over. Daarom is in het afgelopen jaar het dak vervangen.

Om de duurzaamheidsgedachte verder door te trekken werd contact gelegd met Van Dalen Installatietechniek uit Twello. Van Dalen is gespecialiseerd in duurzame technische installaties voor woningen en grotere gebouwen zoals kantoren, onderwijsinstellingen en bijvoorbeeld parkeergarages. Al snel werd het plan gesmeed om het gebouw te voorzien van zonnepanelen. De panelen werden professioneel aangebracht door Van Dalen en na de eerste zomer mogen we wel zeggen dat er al flink wat energie is opgewekt bij Trias, wat ten goede komt aan de verenigingskas.
Wat ook ten goede komt aan de vereniging is dat na de samenwerking met Van Dalen het installatiebureau zich bereid toonde om de jeugdafdeling van Trias te ondersteunen. Voorzitter Bas von Pickartz toont zich uiterst tevreden: “Het is natuurlijk prachtig dat een bedrijf als Van Dalen haar naam wil verbinden aan onze jeugdafdeling. Wij zijn daar als tafeltennisvereniging trots op en uiteraard helpt dit om de jeugdafdeling met al haar activiteiten, trainingen en benodigde clubmaterialen draaiende te houden.” Inmiddels lopen alle 25 jeugdleden van Trias en hun begeleiders in de nieuwe kleding met het logo van Van Dalen op de rug.

woensdag 11 december

Deel dit bericht