Verkeershinder rondom Twello

Gemeente Voorst- De aankomende twee weken is er verkeershinder rondom Twello en Wilp. Reden hiervoor is dat De Domineestraat, de H.W. Iordensweg en de Fliertweg asfaltonderhoud nodig hebben; de wegen en fietspaden krijgen een nieuwe deklaag. Tijdens de werkzaamheden zijn de wegen tijdelijk afgesloten.

2 fases
Het onderhoud wordt in twee fases uitgevoerd. Deze week is gestart met fase 1 en dit betekent dat de Doministreet en de H.W. Iordensweg, binnen de bebouwde kom, afgesloten zijn. Dit duurt nog t/m 18 juli.
Van 19 juli t/m 28 juli wordt fase 2 uitgevoerd. Dit betreft de H.W. Iordensweg en de Fliertweg tussen de Voordersteeg en de afrit van de A1.

Omleiding
Het verkeer tussen de afritten van de A1 en de Rijksstraatweg wordt omgeleid via de Molenallee (N791), Rijksstraatweg / Wilpsedijk (N790) en de Rijksstraatweg (N344). Tijdens de uitvoering van fase 1 is de Zuiderlaan bereikbaar. Tijdens de uitvoering van fase 2 is de Voordersteeg bereikbaar.

Bereikbaarheid
De aanliggende bedrijven en instellingen blijven tijdens de uitvoering van de werkzaamheden bereikbaar. Het is wel mogelijk dat er enige overlast ontstaat.
Ook voor bezoekers van het gemeentehuis kan er enige overlast zijn tijdens de werkzaamheden aan de H.W. Iordensweg. Om dit zoveel mogelijk te beperken is er een oversteek, voor zowel voetgangers, fietsers en gemotoriseerde voertuigen, vanaf de Michiel de Ruyterstraat richting het gemeentehuis. Het gemeentehuis is echter niet bereikbaar op dinsdag 18 juli voor ongeveer 4 uur. Het exacte tijdstip van de afsluiting is nog niet bekend.

woensdag 12 juli

Deel dit bericht