VIP Company in Teuge maakt frisse start

Teuge- Beauty instituut VIP Company in Teuge is het jaar fris gestart. De salon aan de Rijksstraatweg is een nieuwe weg ingeslagen. VIP Company is gespecialiseerd in permanente make-up, fillers, verjongingsbehandelingen en (speciale) haarwensen. Daarnaast beschikt het over een kapsalon, visagie, nagelstudio en een zonnebank. Tevens kunnen tanden gebleekt worden. Viviënne, de eigenaresse van de grote salon, is blij met de nieuwe plannen. ‘Wij hebben alles in huis om elke vrouw, welke leeftijd ook, te laten stralen. Wij willen dat iedere vrouw zich mooi voelt. Goed in haar vel zit. Daar doen wij alles voor.’

Alles onder één dak

Het grootste voordeel van VIP Company is dat alles onder één dak zit. Het totale beauty segment komt in Teuge samen.

Beautybehandelingen

Naast de permanente make-up studio, lip- en rimpelfillersalon, plasma en thermage apparatuur die zich binnen VIP Company bevinden, is de salon begin dit jaar weer begonnen met het verzorgen van verjongende, ontspannende en zuiverende gezichtsbehandelingen. ‘De standaard gezichtsbehandelingen, dus. We merkten dat er behoefte was, dus Chantal gaat de beautysalon binnen VIP Company draaien. Een fantastische aanvulling op de huidige beautybehandelingen!’ vertelt Viviënne enthousiast.

HairOLicious

Naast alle gezichts- en lichaamsbehandelingen, beschikt VIP Company over een ruim opgezette kapsalon. Niet alleen knip- en kleurbeurten behoren tot de werkzaamheden. HairOLicious, het merk voor haarwerken en –stukken, vindt hier zijn oorsprong. HairOLicious verkoopt particulier en aan salons.

Professionaliteit

VIP Company wil een zo breed mogelijk pakket aanbieden. Lipfillers, maar ook rimpelfillers of thermage van de huid zijn erg geliefd. Daarnaast heeft de salon een professionele slag gemaakt. Er is versterking binnen het team gekomen, waardoor klanten nog uitgebreider behandeld kunnen worden.

woensdag 13 maart

Deel dit bericht