Voetverzorgingspraktijk Carolien ten Dam

Twello- In het fraaie pand Dorpsstraat 6 in Twello is sinds januari Pedicure Carolien Twello gevestigd. Pedicure Carolien Twello staat borg voor een behandeling met zorg voor voet en mens.

Met een passie voor voetverzorging en oog voor detail, is Carolien begonnen in de wereld van de pedicure. Haar professionele praktijk straalt warmte uit en de hartelijke ontvangst door Carolien doet de zorgen van elke klant onmiddellijk wegnemen. Zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden zijn van harte welkom voor een behandeling. Onze praktijk bevindt zich op de begane grond, waardoor het voor iedereen gemakkelijk bereikbaar is, bovendien zijn er ruime parkeermogelijkheden.

Carolien: ‘’De behandeling omvat knippen van de nagels vervolgens wordt de nagelomgeving schoon gemaakt dit omvat het verwijderen van vuil en verzorgen van de huid rondom de nagels. Als er sprake is van ingegroeide teennagels of mycosenagels (schimmelnagels) behandel ik deze, daarna ga ik over tot het verwijderen van eelt, likdoorns en kloven. Aan het einde van de behandeling wikkel ik de voeten in warme doekjes dit zorgt voor ontspanning en comfort. Tot slot ontvangt de cliënt een relaxbehandeling in de vorm van een mini massage. Dit is een fijne afsluiting van de pedicurebehandeling ik streef ernaar om elke cliënt met verzorgde en ontspannen voeten de deur uit te laten gaan.

Ook is het mogelijk dat de teennagels worden voorzien van de leukste zomerkleuren van de Orly Breathable nagellak. Deze speciale lak ademt en is geschikt voor mycosenagels of cliënten met een allergie. Een extra voordeel is dat de cliënt deze nagellak zelf kan verwijderen. Mijn kracht is om een fijne plek te creëren en mensen in de watten te leggen. Voetverzorging is van groot belang, aangezien onze voeten dagelijks veel belasting en druk ervaren. Een goede voetverzorging kan helpen bij het voorkomen van veel voorkomende voetproblemen, het verlichten van pijn en ongemak. Ook verkoop ik in mijn praktijk producten uit de lijn : HFL Laboratories, Solution Spray, (behandeling mycosenagels) Dermoleen crème (tegen eelt en droge voeten) Orly Breathable nagellak.’’

We zien u graag in onze praktijk. Bel of stuur een appje voor een afspraak. 06-23247175. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn. Pedicure Carolien Twello.

De praktijkruimte van pedicure Carolien is bijzonder sfeervol en de cliënt in alle rust kan worden behandeld.

woensdag 17 april 2024

Deel dit bericht