Week van Zorg en Welzijn bij Zozijn

Wilp- De landelijke Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 11 tot en met 16 maart 2019. Ook Zozijn opent die week haar deuren voor zorgprofessionals en andere geïnteresseerden die meer willen weten over wat (werken in de) zorg inhoudt en hoe dat er in de dagelijkse praktijk uitziet. Kom kijken bij een van de Zozijn locaties in Oost-Nederland die open zijn.

Rondleiding De Lathmer in Wilp

Altijd al benieuwd wat er allemaal gebeurt op het Landgoed De Lathmer van Zozijn in Wilp? Of benieuwd hoe werken en leren bij Zozijn er uit ziet? Doe dan woensdag 13 maart mee aan de ‘Rondleiding over De Lathmer.’ Tijdens deze rondleiding kijk je o.a. binnen bij Orthopedagogisch centrum Kompas, Dagcentrum IJsselvallei en een aantal woningen die diverse vormen van complexe zorg bieden aan mensen met een beperking. De rondleiding start om 13.00 uur bij het Dienstencentrum (ingang 2, Molenallee 50, Wilp) en is tussen 15.00 en 15.30 uur afgelopen. Aanmelden is prettig en kan via inzendbureau@zozijn.nl.

Meer weten?

Meer weten over Zozijn en alle activiteiten die Zozijn organiseert in de Week van Zorg en Welzijn? Kijk dan op www.zozijn.nl/nieuws. Meer over de week van Zorg en Welzijn vind je op: www.weekvanzorgenwelzijn.nl

Zozijn

Zozijn is een grote zorgorganisatie in Oost-Nederland. We bieden zorg, ondersteuning en begeleiding aan kinderen en jongeren met ontwikkelingsproblemen, volwassenen met een beperking en mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Er werken bij Zozijn ongeveer 2.500 medewerkers. Van ondersteuners en begeleiders tot therapeuten en gedragswetenschappers. Lees meer op www.zozijn.nl.

woensdag 6 maart

Deel dit bericht