Wegens groot succes is er weer skateboardles!

Younger at heart, de organisatie voor jongerenwerk in de gemeente Voorst, en Burnside Deventer hebben de handen weer ineen geslagen. Na het succes van vorig jaar worden er opnieuw gratis skateboardlessen aangeboden in Twello onder leiding van een professionele instructeur. Iedereen is van harte welkom.

De lessen vinden plaats op 4 woensdagen, te weten; 12 & 19 december en in het nieuwe jaar op 9 & 16 januari. Start is om 14.00 uur bij ‘het Honk’ in Twello, achter de brandweerkazerne. Er zullen voldoende skateboards en helmen aanwezig zijn die gebruikt mogen worden. De lessen duren een uur.

Dus wil je nog een keer de sfeer wilt proeven van skateboarden, dan is dit hét moment. Leer steppen, sturen (kickturns), van obstakels afrijden (indroppen), ideale houding en springen (de ollie). De indoor skatevoorziening is onlangs volledig vernieuwd en uitgebreid. Zo is er ook een nieuwe miniramp die je echt eens moet proberen! Je leest het al; ‘indoor’ is ook een optie, dus bij slecht weer gaan we natuurlijk gewoon naar binnen.

Dus neem je vrienden en vriendinnen mee en don’t sweat the technique.

woensdag 5 december

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws