Wilt u opstijgen bij Dikke Mik?

Nijbroek- De voorbereidingen zijn al maanden in volle gang en het belooft dit jaar weer een onvervalste Dikke Mik te worden in Nijbroek. Enkele programma-onderdelen moeten nog worden ingevuld, maar dat zal naar verwachting geen probleem opleveren.

Dit jaar weer met vertrouwde, traditionele activiteiten zoals heel veel meezingen en lachen op de Boerenplat-aovond 17 augustus, vervolgens kinderspelen en demo’s op de vrijdag en theater, cultuur, spanning en sensatie op de zaterdag. Een programma weer voor alle leeftijden, vrij toegankelijk voor iedereen (ook ’s avonds in de feesttent) om met elkaar dit plattelandsfeestje daar achterin de kom van dat ‘grote dorp’ te kunnen vieren. Ook zo’n mooie Dikke Mik-klassieker is het op (laten) stijgen van één of meer hete luchtballonnen, de organisatie loopt met de gedachte om het vrijdagavondprogramma hiermee compleet te maken als er voldoende animo voor bestaat.

Als u dus een keer, of misschien wel voor de tweede keer, op wilt stijgen vanaf het Dikke Mik-terrein, dan kunt u contact opnemen met de organisatie (06-11125307 of bestuur@dikkemiknijbroek.nl). Beide feestavonden zit de organisatie na het buitenprogramma overigens al gebeiteld met de bands resp. “Kraakthelder” op vrijdag 18 augustus en “Lead” op zaterdag 19 augustus in de feesttent, twee coverbands die het momenteel zeer goed doen hier in deze (grote) regio. U bent van harte welkom straks dat 3e weekend in augustus bij Dikke Mik 2017, houd u voor de laatste nieuwtjes de Facebook-pagina en website www.dikkemiknijbroek.nl de komende weken scherp in de gaten!

woensdag 14 juni

Deel dit bericht