Winnaar van de Bezoek Voorst #Ikkooplokaal poster wint een heerlijk lokaal streekproducten pakket

#Ikkooplokaal Het kan niemand ontgaan zijn dat Bezoek Voorst en de gemeente Voorst de lokale ondernemers een hart onder de riem wilden steken. Met de Ik koop lokaal actie stonden de afgelopen weken verschillende ondernemers in het VoorsterNieuws in de schijnwerpers. Voor nog meer aandacht en een nog groter bereik van deze actie konden alle VoorsterNieuws-lezers meedoen aan de #Ikkooplokaal posteractie. Door het insturen van een foto van jouw lokale aankoop of een foto van de #ikkooplokaal-poster voor jouw raam kon je meedoen aan onze wedstrijd.

​Winnares in Nijbroek

Afgelopen week was het dan eindelijk zover dat er een bezoekje werd gebracht aan de winnares. Shavonne en Janette reisden af naar het prachtige Nijbroek om daar Marja Tiemens haar prijs te overhandigen. Omringd door de Nijbroekse natuur ontving zij een heerlijk pakket met lokale streekproducten uit de boerderijwinkel van Boerderij De Kolke in Voorst. Ook ontving zij de toeristische minimap en de folder van het Beekweidenpad om de gemeente Voorst verder te ontdekken.

Koop, bestel en recreëer lokaal

Gelukkig zijn de winkels, de buitenrecreatie en de terrassen weer open. Daarom is de boodschap ‘Wees Loyaal, Koop Lokaal’ nog belangrijker. Na een maandenlange sluiting kan je favoriete ondernemer jouw steun nog steeds goed gebruiken. Denk dan ook eens aan een ‘dagje weg’ in je eigen regio. Bezoek een van de opengestelde tuinen, relax bij Thermen Bussloo of ga voor een actief dagje (mini)golf. En sluit je dag af op het terras bij een van de gastvrije horecaondernemers. Dus de oproep blijft: ‘Koop, Bestel & Recreëer lokaal! Meer tips voor een dagje uit in de gemeente Voorst lees je op bezoekvoorst.nl.

woensdag 2 juni 2021

Deel dit bericht