Ze gaan in Voorst (gemeente Voorst) inwoners en ondernemers op de gevoelige plaat vastleggen bij hun

Gemeente Voorst- Januari en februari: het zijn de lange, koude en donkere wintermaanden. Helemaal in de huidige lockdown lijkt er geen doorkomen aan. Gelukkig inspireert Bezoek Voorst je tijdens deze lockdown met de leukste en gezelligste thuisblijftips. Leer de prachtige omgeving van de gemeente Voorst op een andere manier kennen aan de hand van spelletjes, online tours en de interessantste verhalen. Zo kom je deze lange winterdagen en avonden wel door!

Thuisblijftips
In deze gekke periode wordt er van ons allemaal gevraagd om thuis te blijven. Voor de gezondheid van onze naasten en onze eigen gezondheid, houden wij ons hier natuurlijk zo goed mogelijk aan. Om deze tijd thuis een stukje gemakkelijker en gezelliger te maken, heeft Bezoek Voorst een aantal thuisblijftips voor jullie op een rij gezet. Zo ontdek je de gemeente Voorst en de Veluwe vanuit huis. Maak bijvoorbeeld een virtuele tour door kasteel De Nijenbeek , download het Veluwse kwartetspel of geniet op de bank van de prachtige geschiedenis of verhalen van de gemeente Voorst. Tips en thuisblijf ideeën vind je op bezoekvoorst.nl. Heb jij nog andere thuisblijf tips? Deel deze met ons en mail deze naar bezoek@voorst.nl. Wie weet zie jij jouw tip terug op onze thuisblijftip pagina.

Koop & bestel Lokaal
Ondanks dat hun tafels ongedekt zijn, blijven de horeca ondernemers voor jullie de heerlijkste gerechten koken. Of je je diner zelf afhaalt of laat bezorgen, jij bent verzekerd van een gemakkelijke maar bovenal gezellige en smaakvolle avond. Tijdens de avondklok mogen de horeca ondernemers gelukkig blijven bezorgen. Even je favoriete winkel binnenlopen voor een nieuwe outfit gaat helaas nog even niet. Wel is het vaak mogelijk om contact met de ondernemers te zoeken om te vragen naar wat nog binnen de mogelijkheden valt. Bel of stuur je favoriete ondernemer gerust een mailtje of een appje en scoor alsnog de leukste koopjes. Zo helpen wij elkaar en kijken we samen naar wat er wel kan en mag. Een overzicht van wie wat aanbiedt vind je op bezoekvoorst.nl/corona.

Staycation 2021
Begint het bij jou ook weer te kriebelen om vakantieplannen te maken? Denk dan ook eens aan een vakantie in je eigen regio: een staycation in de IJsselvallei! Afgelopen zomer hebben ontzettend veel Nederlanders, maar ook eigen inwoners onze mooie gemeente (her)ontdekt. Het antwoord op de vraag waarom zij zo graag naar Voorst komen is de combinatie van het prachtige landschap, de gezellige dorpen en de gastvrije ondernemers. Want stel je eens voor: lekker onthaasten op een klompenpad of al fietsend genieten van de statige boerderijen langs de dijk en de koeien in de uiterwaarden. Onderweg rust je uit bij de gastvrije horecaondernemers en wanneer je thuiskomt geniet je na van de streekproducten die je onderweg bij de lokale boer hebt gekocht. De volgende dag zweef je boven de prachtige IJsselvallei vanuit je rondvlucht vanaf vliegveld Teuge. Daarna kom je op Recreatiegebied Bussloo weer bij van je adrenalinekick en sluit je de dag af met een heerlijk diner aan de recreatieplas. Dat is toch een heerlijk vooruitzicht. Hopelijk kunnen we in de zomer van 2021 deze fantasieën weer werkelijkheid laten worden. Plan je eigen staycation met de leukste activiteiten alvast via bezoekvoorst.nl.

woensdag 27 januari 2021

Deel dit bericht