Zet je moeder in het zonnetje met Moederdag!

Twello- Waarom ver weg winkelen als je het lokaal kunt halen in het centrum van Twello? De keuze is groot! Winkels op gebied van lifestyle, cadeauartikelen, maar ook voor je dagelijkse boodschappen en natuurlijk horeca. En voor Moederdag hebben we ook nog een leuke spaaractie.

Kom jij winkelen in het centrum van Twello dan spaar je gemakkelijk mee met deze leuke spaaractie, om jouw moeder of oma in het zonnetje te zetten! Bij besteding vanaf 10 euro bij alle deelnemende ondernemers in Twello centrum ontvang je een stempel. Drie verschillende stempels maakt een volle kaart. Stempelkaart vol? Lever de kaart dan in de passage bij Expert in t/m 8 mei. Hier staan twee boxen waar je de kaart in kunt doen. Op 9 mei worden de 25 winnaars bekend gemaakt die een leuke verrassing krijgen!

Ondanks deze bijzondere tijd waar we op dit moment in leven proberen alle ondernemers je een warm welkom en de persoonlijke service te geven waar Twello om bekend staat. In de levensmiddelenwinkels en drogisterijen kun je gewoon terecht. Bij de andere ondernemers op afspraak en de horeca heeft afhaalmogelijkheden. Steun jij jouw lokale ondernemers?

Bereikbaarheid en parkeren

Je bereikt het centrum van Twello gemakkelijk met de fiets, openbaar vervoer of de auto. Op enkele minuten van het centrum vind je het treinstation en vanuit omliggende dorpen gaan ook streekbussen. Kom je met de auto? In Twello zijn ruim voldoende parkeerplaatsen en een parkeergarage. En het parkeren is nog gratis ook!

Zien we je snel?

woensdag 14 april 2021

Deel dit bericht