Zomeravondconcert op 7 juli in Voorst

Voorst- Ter afsluiting van een muzikale eerste week van juli is er aanstaande vrijdag een optreden van de Slanina Cesta Musikanten uit Voorst. Deze blaaskapel telt zeven muzikanten en een zangeres en maakt muziek voor liefhebbers van Tsjechische en Oostenrijkse volksmuziek waarvan de muzikale leiding in handen is van Gerrit Lentink. Dit zomeravondconcert in Voorst is inmiddels een traditie geworden. Na een samenwerking vorig jaar tussen de woonzorgcoörperatie van de Benring en de muzikanten, is het podium verplaatst van het groene gazon naast het hoofdgebouw naar de klinkers op het plein voor de hoofdingang.

Het openluchtconcert is aanstaande vrijdag 7 juli op het plein bij woonzorgcentrum de Benring aan de Tuinstraat te Voorst. De vrijwilligers van de woonzorgcoörperatie zorgen dat er voldoende stoelen klaar staan. Tevens krijgt elke bezoeker een gratis kop koffie met koek aangeboden. Vanaf 17.30 uur staat er een frietkraam op het plein waar de bewoners van de Benring een gratis warm hapje kunnen afhalen.

De muzikanten beginnen om 19.30 uur te spelen. Het plein is voor iedereen goed bereikbaar. De toegang voor dit openluchtconcert is gratis.

woensdag 5 juli

Deel dit bericht