Zomerfeest bij Wonen bij September Twello.

Twello- Afgelopen zaterdag 7 juli was de locatie van Wonen bij September – Huis Hunderen, mooi versierd voor het Zomerfeest. Op deze locatie , zowel in het Landhuis als in het Koetshuis, wonen ouderen met geheugenproblemen en ontvangen zij 24-uurs zorg. Eenmaal per jaar organiseren de medewerkers een zomerfeest, voor de bewoners en hun familieleden, buurtbewoners, vrijwilligers en de medewerkers zelf.

Ook dit jaar had de organisatie van dit zomerfeest, weer flink zijn best gedaan om iedereen , feestelijk en kleurrijk , te ontvangen. Zaterdag j.l was het een prachtige warme zomerse dag, welke uitstekend pasttebij het Zomerfeest.

Er waren genoeg schaduwplekken gecreeërd en onder de bomen van het prachtig gelegen landgoed, was het voor een ieder goed vertoeven.

Iedereen kon gaan genieten van een heerlijk en goed verzorgde High Tea en een koud en warm buffet, welke was gerealiseerd door een collega en haar familie. Ook een koud biertje of een sprankelend wit wijntje , smaakte met weer voortreffelijk.

Twee zangeressen verzorgden de live muziek , en enkele bewoners en personeelsleden, waagden nog een klein dansje.

De kleinkinderen vermaakten zich uitstekend op het grote grasveld en op de trampoline.

Tot slot was er voor iedereen nog een heerlijk Italiaans schepijsje.

We kijken samen met onze bewoners en iedereen die deze middag aanwezig was, terug op een zeer geslaagd en sfeervol zomerfeest bij Wonen bij September Twello.

woensdag 11 juli

Deel dit bericht