5 lichtpuntje bij thuiswedstrijden Trias

Twello- Trias 1 wist zaterdag niet te winnen van de Brug 2 uit Apeldoorn. Het zat ook niet echt mee want er werden twee wedstrijden verloren in 5 games. Mayra was weer onverslaanbaar en heeft nog geen wedstrijd verloren. Helaas ging het dubbelspel naar de Brug. Omdat er verder nog een enkelspel werd gewonnen kwam de einduitslag op 4-6.

Trias 2 speelde tegen Torenstad 2 en wist helaas ook niet te winnen. De beide dames, Floortje en Nienke, wisten 2 van de 3 wedstrijden te winnen. Kyan had helaas zijn dag niet en verloor zijn 3 wedstrijden. Omdat het dubbel ook verloren ging werd de einduitslag ook 4-6.

Ook Trias 3 verloor zaterdag van Twekkelerveld 2. Stijn deed wat hij moest doen en won 2 wedstrijden. Sylke wist helaas geen wedstrijd te winnen. Ze had wel veel pech in een van haar wedstrijden die ze in de 5de game verloor met 9-11. Quinten wist 1 partij te winnen en moest hierna geblesseerd het strijdtoneel verlaten. Waarschijnlijk had er meer ingezeten. Ook het dubbelspel ging verloren waardoor er een 3-7 op het bord kwam te staan.

Trias 4 speelde tegen TTV Zwolle 3. Milan is niet meer ongeslagen en verloor zijn eerste wedstrijd. Hij wist er nog wel 2 te winnen maar omdat Wes 1wedstrijd won en Ravi helaas al zijn 3 wedstrijden verloor ook geen overwinning voor hun. Ze verloren met 3-7 en staan helaas onderaan.

Het positieve nieuws kwam vandaag van de starters welke de Trias-eer hoog wisten te houden. Trias 5 was onverslaanbaar. Marijn en de ongeslagen Joep wonnen al hun wedstrijden. Ook het dubbel tegen Torenstad 4 wisten ze te winnen. De einduitslag werd dan ook 5-0. In de startersklasse A draaien ze bovenin mee en zijn een voorbeeld voor de overige teams.

woensdag 12 februari

Deel dit bericht