50 jaar zaterdagvoetbal wordt groots gevierd

Wilp- In Wilp speelt men al ruim 50 jaar voetbal op de zaterdagmiddag. Het jubileum had eigenlijk al in 2020 plaats moeten vinden, maar is meermaals uitgesteld vanwege de coronapandemie. Gelukkig verzuurt ook in Wilp hetgeen niet wat er in het vat zit en kan de gehele sportvereniging zich opmaken voor een mooi feestje op zaterdag 11 juni a.s.

Receptie
De jubileumcommissie heeft het programma inmiddels helemaal rond. Op het traditionele tijdstip van 14.00 uur is er de mogelijkheid om een balletje te trappen. Iedereen die ooit een zwart-wit (of blauw-zwart sinds de fusie in 2016) shirt heeft gedragen op zaterdagmiddag is van harte welkom voor een vriendschappelijk potje. Aanmelden via: jwijers59@gmail.com

Vanaf 16.00 uur is er een receptie in de kantine. Elkaar ontmoeten en herinneringen ophalen onder het genot van een hapje en een drankje. Ook voor de kinderen zal er voldoende vermaak zijn op het sportcomplex. Later op de avond, vanaf een uurtje of 19.00, volgt er live muziek van Daisy Talens en Peter Arends. Kortom, een gezellig dag voor iedereen die betrokken is (geweest) bij sportvereniging CCW’16 en/of SV Wilp in het verleden.

woensdag 11 mei 2022

Deel dit bericht