Actieve VV Voorst gaat verantwoord loten verkopen

Voorst- Voetbal Vereniging Voorst heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten, de kantine heeft een heuse metamorfose ondergaan mede met behulp van vele vrijwilligers. De velden zijn voorzien van een nieuwe sproei-installatie, niets staat meer een succesvol seizoen in de weg voor alle voetballers van Voorst en omstreken. Tevens start deze week de Grote Clubactie hiermee proberen alle jeugdleden een extraatje binnen te halen door de verkoop van loten.

Verantwoord loten verkopen
De jeugdleden van VV Voorst zullen op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Meer informatie over verantwoord loten kopen tijdens de Grote Clubactie 2020 is te vinden op clubactie.nl.

De Voorster jeugdleden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor nieuwe trainingsmaterialen en aanverwante artikelen speciaal voor de jeugdafdeling, immers de jeugd heeft de toekomst! Zij gaan er met z’n allen vol voor en hopen het doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit Voorst en omgeving!” Juist nu kunnen ze die extra steun goed gebruiken.

80% gaat naar de club
Jaarlijks doen ruim 5.000 verenigingen mee met de Grote Clubactie en in totaal halen zij zo’n € 9 miljoen op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen. Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat!

woensdag 23 september

Deel dit bericht