Activia beleeft offday bij Helios

Twello- Het nog altijd door blessures geplaagde Activia (waar er één speler terug keert vallen er twee weer af…) moest zondag aantreden bij stadgenoot Helios. In de opstelling moest middenvelder Guus Leerkes in de achterhoede spelen vanwege de blessure van Bas Tieman en die gedwongen omzetting kwam het spel van Activia niet ten goede.

Al na 5 minuten kwam de ploeg met 1 – 0 achter en ondanks dat er daarop volgend best een goede fase kwam (met aardige kansen die net niet afgerond werden) werd het gaandeweg van kwaad tot erger. De 2 en 3 – 0 vielen heel snel na elkaar (waarbij de 2 – 0 zeer onfortuinlijk tot stand kwam) en voor rust liep de thuisploeg zelfs uit naar 6 – 0. Dat zijn cijfers die we (gelukkig) niet kennen van ons eerste elftal maar als het allemaal tegen zit en je beleeft ook nog een onverklaarbare offday: dan kan het hard gaan tegen een goede ploeg als Helios bij wie alles goed viel. De tweede helft had weinig meer om het lijf. Beide ploegen kregen nog kansen; Helios benutte er twee; Activia niet. De wedstrijd was lang en breed gespeeld en iedereen was blij toen de scheidsrechter voor het laatst floot.