Adelaarshorst uitsluitend voor seizoenkaarthouders beperkt toegankelijk

Deventer- Op vrijdag 10 juli is Go Ahead Eagles gestart met de ‘tweede helft’ van de seizoenkaartcampagne. Een seizoenkaart is komend seizoen extra waardevol, aangezien losse tickets op korte termijn niet verkocht zullen worden voor wedstrijden die in De Adelaarshorst worden gespeeld.

Na een kort zomerreces begint de eerste selectie van Go Ahead Eagles op donderdag 23 juli aan het tweede voorbereidingsblok in aanloop naar seizoen 2020/2021. In augustus speelt het team van Kees van Wonderen bovendien vier oefenduels, waaronder een thuiswedstrijd tegen Telstar op zondag 2 augustus.

Optimale stadionbezetting

Spelen voor publiek in De Adelaarshorst. Lange tijd leek dit scenario verder weg dan ooit. Maar naar het zich nu laat aanzien kan Go Ahead Eagles op zondag 2 augustus waarschijnlijk tóch – eerder dan aanvankelijk verwacht – beperkt publiek ontvangen tijdens de oefenwedstrijd tegen Telstar.

Aankomend seizoen streeft Go Ahead Eagles per thuiswedstrijd en binnen de gestelde kaders naar een optimale stadionbezetting. Alle beschikbare plaatsen zullen daarbij uitsluitend onderverdeeld worden onder seizoenkaarthouders en Business Partners van de club. Of dit in het begin nu duizend, tweeduizend, drieduizend of misschien wel meer plekken zijn. Meer informatie hierover volgt op de clubkanalen van Go Ahead Eagles.

Mijlpaalprijs

Met een zeer mooie tussenstand van 5.537 seizoenkaarthouders ziet Go Ahead Eagles voorzichtig de volgende mijlpaal van 6.000 seizoenkaarthouders aan de horizon gloren. Mocht de club deze mijlpaal bereiken, dan verloot Go Ahead Eagles onder alle seizoenkaarthouders de zevende mijlpaalprijs: een Eagles-verjaardagsarrangement!

Alle informatie over de seizoenkaartcampagne van Go Ahead Eagles is te vinden op ga-eagles.nl/wearetheeagles.

woensdag 22 juli

Deel dit bericht