Agri Collectief Wilp shirtsponsor van eerste elftal

Wilp- Afgelopen zondag 26 mei speelde SV CCW’ 16-1 de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Een mooie gelegenheid om het team samen met het Agri Collectief Wilp, de shirtsponsor van het eerste elftal, op de foto te zetten. Het Agri Collectief Wilp is vorig jaar ontstaan. Melkveehouder John Kruitbosch, tevens penningmeester bij SV CCW ’16, kwam op het idee om te proberen het shirtsponsorschap van het eerste elftal met collega-agrariërs in te vullen.

Met meerdere kleine bedragen kun je qua sponsoring namelijk ver komen. Een eerste belrondje bij collega-agrariërs was positief en uiteindelijk hebben 12 agrariërs uit Wilp en omgeving zich aangesloten bij het Agri Collectief Wilp.

De meeste agrariërs hebben banden met de club en vinden de saamhorigheid van het platteland met het dorp en de club belangrijk. Sponsor zijn is een mooie manier om de club te ondersteunen. Mochten er nog meerdere agrariërs zijn of bedrijven die een band hebben met het agrarisch bedrijfsleven mee willen doen, dan zijn ze van harte uitgenodigd om bij het Agri Collectief Wilp aan te sluiten. Je kunt dan contact opnemen met: sponsoring@svccw.nl Het foto-moment was gepland voorafgaand aan de wedstrijd CCW-1- Albatross. Een zeer belangrijke wedstrijd voor CCW’16, dat met een gelijkspel de nacompetitie voorkwam en ook volgend jaar weer uitkomt in de 4e klasse. Met nog zeker drie jaar het logo van het Agri Collectief Wilp op de shirts!

woensdag 19 juni 2024

Deel dit bericht