Alleen Go Ahead Eagles O15 in actie in Twello

Twello- Van de vier jeugdteams van de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding speelt alleen Go Ahead Eagles Onder-15 aanstaande zaterdag (8 februari) een thuiswedstrijd. Het team van trainer Tristan Berghuis neemt het op sportpark Zuiderlaan in Twello op tegen SC Cambuur O15.

Voor Onder-15, dat voor de winterstop kampioen werd van de Eerste Divisie-laag, betreft het de derde competitiewedstrijd in de Eerste Divisie-hoog. Daarin begonnen de manschappen van Berghuis medio januari met een overtuigende 5-1 thuiszege op AFC O15. De week daarop verloor Go Ahead Eagles Onder-15 in Nijmegen met 3-1 van NEC O15. De aftrap van het competitietreffen met SC Cambuur, dat de eerste twee duels gelijkspeelde, is om 13:00 uur.

Ook voor de oudste twee jeugdteams van Go Ahead Eagles, Onder-19 en Onder-17, staan aanstaande zaterdag in de Tweede Divisie A competitieduels met hun leeftijdsgenoten van SC Cambuur op het programma. Beide wedstrijden worden gespeeld in Leeuwarden. Go Ahead Eagles Onder-13 neemt het in Doetinchem op tegen De Graafschap Onder-13.

Programma Go Ahead Eagles Voetbalopleiding

Zaterdag 8 februari

Tweede Divisie A (11:40 uur, sportpark Kalverdijkje Noord, Leeuwarden):

SC Cambuur O19 – Go Ahead Eagles O19

Tweede Divisie A (15:15 uur, sportpark Kalverdijkje Noord, Leeuwarden):

SC Cambuur O17 – Go Ahead Eagles O17

Eerste Divisie-hoog (13:00 uur, sportpark Zuiderlaan, Twello):

Go Ahead Eagles O15 – SC Cambuur O15

Eerste Divisie-hoog (12:30 uur, sportpark De Bezelhorst, Doetinchem):

De Graafschap O13 – Go Ahead Eagles O13

woensdag 5 februari

Deel dit bericht