Badmintonners sluiten seizoen af

Twello- Afgelopen maandag 24 juni was alweer de laatste speelavond van badmintonvereniging BC-Twello. Traditioneel wordt deze afgesloten met een eindtoernooi waarbij de meest vreemde combinaties gevormd worden en daarmee ook verassende uitslagen. Om het nog extra aantrekkelijk te maken gingen de prijzen niet traditioneel naar de nummers 1,2 en 3 maar naar nummer 3, 8 en 13. Zo krijgt iedereen een kans om een prijs te winnen. Vaak wordt het eindtoernooi ook nog in ludieke stijl gespeeld maar daar was het nu echt te warm voor.

BC-Twello heeft ook haar eigen actie, niet de GROTE maar de kleine clubactie. Deze interne actie zorgt dat het prijzengeld altijd binnen de club verdeeld wordt. Deze keer was de hoofdprijs een diner-bon bij eetcafé ‘de Hamer’ in Twello en kregen de 2e en 3e prijswinnaars een voedselpakket met spulletjes van ‘de Wereldwinkel’ waarmee ze hun eigen maaltijd kunnen bereiden.

Hoewel het speelseizoen ten einde is zal BC-Twello zich profileren op de promotiemarkt aanstaande zaterdag 6 juli in het centrum van Twello en staan we op de Klompenmarkt in september. Daar kunt u kennis maken met BC-Twello en deze fantastische sport. Geen tijd, maar wel interesse? We hebben een fantastische aanbieding in het nieuwe seizoen. Zes introductielessen en twee maanden vrij spelen voor slecht €15,-. Kom naar onze stand, of kijk op de website (www.bctwello.nl) voor meer info.

woensdag 3 juli 2019

Deel dit bericht