Bdynamic, nieuwe sportstudio voor vrouwen

Twello- De hele dag ben je druk en in beweging, maar vaak ren je rond op je reserve batterij. Krachttraining is niet alleen belangrijk voor je fysieke fitheid, het maakt dat je échte energie krijgt! Je voelt je sterker, fitter, zult minder stress ervaren. Juist dat heeft een positieve impact op je lichaam en zelfvertrouwen. Iedereen wil zich vitaal en krachtig voelen, maar dat gaat niet vanzelf.

Bdynamic is een nieuwe sportstudio in het centrum van Twello. Na een jaar van voorbereiding, nieuwbouw, opleiding en persoonlijke coaching van Ellen Zoomers, is sportstudio Bdynamic klaar om haar deuren te openen.

Wij bieden een complete workout (kracht en cardio) in slechts 30 minuten. Je traint op toestellen die werken op luchtdruk. Hoe sneller je beweegt, hoe meer weerstand je creëert en hoe zwaarder je traint. Dit maakt trainen bij Bdynamic geschikt voor alle leeftijden en fitness niveaus.

Bianca Rooks: “Zelf doe ik al jaren aan deze vorm van kracht- en cardiotraining. Het helpt mij om me vitaler, energieker en krachtiger te voelen. Het afgelopen jaar ben ik werkzaam geweest als coach in een sportstudio voor vrouwen in Apeldoorn. Het is geweldig om nu in een eigen studio andere vrouwen te motiveren en te helpen zich vitaler te voelen.”

Ben je opzoek naar een fijne, motiverende omgeving om te trainen, dan ben je bij Bdynamic van harte welkom! Gun jezelf die 30 minuten en maak van bewegen een gewoonte!

Loop gezellig binnen tijdens het open huis op:

Vrijdag 27 januari 14.00 – 18.00 uur

Zaterdag 28 januari 10.00 -15.00 uur

Een keer een workout proberen? Mail naar: info@bdynamic-twello.nl of bel: 06-42003288

woensdag 25 januari 2023

Deel dit bericht