Benauwde overwinning CCW bij V en L

Wilp- Eindelijk mocht CCW weer aan de bak en moest dat doen in de uitwedstrijd tegen laagvlieger V en L, een ploeg waartegen de laatste drie voorgaande wedstrijden monster scores werden bereikt.

Ook in de eerste minuten leek het weer die kant op te gaan. Al in de tweede minuut was het Job Bruntink die met een prachtige pass Tim Alferink wist te bereiken die op zijn beurt de goed meegekomen Tom Stormink in staat stelde de score te openen, 0-1. Amper vier minuten later was het die zelfde Tim Alferink die nu af ronde na een goede aanval over de linkerzijde en de bal panklaar kreeg van Bart Keurhorst waardoor er weer een grote score in de lucht hing, 0-2. Blijkbaar ging het iets te gemakkelijk in het begin want de ploeg bleef wel het beste van het spel houden, maar gaande weg de wedstrijd kreeg men hoe langer meer moeite om aan fatsoenlijke aanvallen toe te komen, mede door het ontzettende moeilijk bespeelbare veld waar elkaar een bal over de grond aanspelen niet mogelijk was. Naar mate de wedstrijd vorderde zag hierover ook de irritatie toenemen en werd het een echte hotsen knots wedstrijd, waarbij de thuisploeg steeds vaker onder de druk uit kwam zonder overigens zelf gevaarlijk te worden. Uiteindelijk ging CCW dan ook volkomen verdiend met 2-0 de rust in.

Na de pauze ontstond er een heel andere wedstrijd, CCW bleef moeite houden met de knollentuin en V en L kreeg meer en meer het geloof dat er iets te halen viel mede door de onemanshow van de scheidsrechter van dienst heden middag. In de 50 minuut kreeg V en L op z’n dertig meter van de het doel aan de zijlijn cadeau maar deze werd feestelijk uitgepakt toen de inzet door jan en alleman werd gemist en de bal bij de tweede paal zomaar binnen viel, 1-2. Hierna zag je de angst bij CCW toenemen mede omdat het totaal niet meer liep bij de ploeg en voor het minste of geringste terug gefloten waardoor de irritatie nog meer toenam, je kon er dan ook haast op wachten tot de scheidsrechter z’n moment vond on dit af te straffen wat hij dan ook deed door een kwartier voor het einde geheel uit het niets de bal op de stip te leggen voor V en L omdat er een overtreding begaan zou zijn door een CCW speler, V en L wist wel raad met dit buiten kansje en het invaller Tom Kamphorst die koelbloedig raak schoot. Menig CCW supporter zag de bui al hangen maar zoals de scheidsrechter CCW benadeelde, kwam de ploeg ook weer op voorsprong door een uiterst discutabele beslissing van deze man. Z’n tien minuten voor tijd was het Tom Stormink die inkopte uit een cornerbal en de bal volgens de scheidsrechter de lijn had gepasseerd, hij was echter wel de enige op het veld die dit had geconstateerd en CCW dus uiterst fortuinlijk weer op voorsprong kwam. Na dit doelpunt heeft de ploeg echt verzuimd om de wedstrijd definitief op slot te gooien door zeker drie keer oog in oog met de doelman te falen en de winst veilig te stellen. Uiteindelijk bleef het bij een bijzonder moeizame maar zeker wel verdiende overwinning van 3-2.