Bestuurswisseling sc Teuge

Teuge- Verander nooit een winnend team . . . toch is het op zijn tijd nodig om te stoppen ten tijde van succes en het stokje door te geven aan nieuw talent. Voorzitter Debbie Rib en bestuurslid voetbalzaken Jacco Blumink besloten daarom na een periode van respectievelijk 5 en 12 jaar te stoppen als bestuurslid van SP Teuge. Het was de Coronacrisis die de beide betrokken en bevlogen bestuursleden aan het denken hebben gezet.

De pandemie zette de wereld plotseling stil en daar waar Debbie merkte dat ze de rust wel prettig vond, had Jacco juist moeite de handrem te vinden. Debbie koos voor structureel meer rust en Jacco besloot zelf de handrem er op te zetten. Voor SP Teuge was dit juist weer alle reden om de remmen los te gooien en op zoek te gaan naar geschikte enthousiastelingen die de taken van Jacco en Debbie over konden nemen. Door 1 portefeuille te splitsen, is het gelukt om alles onder te brengen bij de volgende 3 nieuwkomers in ons bestuur:

Sjors Wolters:

Thuis in de stad, geboren in het dorp.

Sjors is 47 jaar, voetballer, sportief en amicaal. Hij is directeur en woont met zijn vrouw en kinderen in Deventer. Sjors kiest voor het bestuur van sportclub Teuge, omdat de organisatie van Teuge zich focust op het voetbalplezier van elk kind. Hij wil zijn organisatietalent graag inzetten om hier een steentje aan bij te dragen. Sjors vindt het belangrijk dat de aansluiting van de jeugd naar de senioren goed verloopt en streeft naar groei in ontwikkeling van de jeugd en een stabiele basis bij de senioren elftallen.

Ronald Kroes:

De bekende onbekende van sportclub Teuge:

Ronald is 48 jaar en is gedreven, succesvol, verantwoordelijk en loyaal. Ook Ronald is directeur van beroep. Hij woont met zijn vrouw en kinderen in Apeldoorn. Ronald is lid van sportclub Teuge, omdat het een gezellige club is. Hij kiest voor het bestuur van sportclub Teuge omdat hij graag een bijdrage wil leveren aan de mooie ontwikkeling die sportclub Teuge nu al doormaakt. Zijn bestuursperiode is volgens hem geslaagd als iedereen met tevredenheid terugkijkt op de dingen die hij heeft gedaan.

Hans Droog:

Daar was hij dan ineens, als een duveltje uit een doosje.

Hans is 57 jaar, sympathiek en sociaal en heeft 2 kinderen. Hij woont met zijn vrouw in Apeldoorn. Zijn kenmerkende lach heeft een hogere identificerende waarde dan zijn paspoort. Hans heeft een talent om mensen te verbinden en is manager van beroep. Hij vindt SP Teuge een fantastische gezellige, gemoedelijke vereniging, waar iedereen kan zijn zoals hij is. Hans kiest voor het bestuur, omdat hij voor een club waar hij zoveel van ontvangt ook graag iets terug doet. Hij streeft naar een prettige samenwerking tussen mensen met verschillende kwaliteiten om zo verder te bouwen aan de club waar plezier en prestatie samengaan.

woensdag 25 november 2020

Deel dit bericht